Termeni si conditii

 

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a site-ului, vă recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Sunteti de acord si acceptaţi ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam in nicio modalitate tipul de informatie pe care o veti gasi acolo, vizitarea acelor site-uri ramanand strict la aprecierea dumneavoastra.

Inregistrare

Pentru a beneficia de continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de donatellaonline.ro sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.

Securitatea Datelor Personale

SC Donatella International SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele şi datele dvs. personale sa intre în baza de date a companiei Donatella International SRL (operator de date cu caracter personal), care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Donatella International SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul în care nu sunteti de acord, puteţi oricand sa refuzati primirea acestora. Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, a produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.  Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC Donatella International SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Donatella International SRL, afiliatii si colaboratorii acesteia pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vieţti private in sectorul comunicatiilor electronice SC Donatella International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre dvs.

SC Donatella International SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

SC Donatella International SRL nu incurajează SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa de email office@donatellaonline.ro. SC Donatella International SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora.

De asemenea, pentru modificarea si retragerea datelor personale, comentarii, intrebări sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@donatellaonline.ro.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea SC Donatella International SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Donatella International SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la office@donatellaonline.ro.