Despre noi

 

Donatellaonline.ro a luat nastere din dorinta de a aduce prin intermediul mediului online produse de cea mai buna calitate destinate copiilor intre 0 si 16 ani. 

Valorile companiei:

1. Parteneriat - credem ca doar o comunicare sincera de ambele parti poate sa fie fundamentul unei bune colaborari pe termen lung. Pentru ca va respectam, va ascultam dorintele, va consiliem, cautam pentru dumneavoastra si incercam sa va aducem lucrurile de care aveti nevoie.


2. Calitate si bun gust - ne dorim sa  largim in permanenta portofoliul de produse pe care le oferim clientilor nostri pentru a livra produse de calitate superioara si colectii atractive.


3. Personalizare- echipa noastra isi doreste sa va aduca o paleta de produse personalizate pentru copii (la cerere), reusind sa facem dintr- o zi de aniversare sau petrecere ceva deosebit, cat si pentru a da o nota personala lucrusoarelor de uz zilnic sau ocazional.

Incercam sa oferim clientilor o experienta de cumparare online eficienta din toate punctele de vedere, economisindu-se timp- care este din ce in ce mai pretios- ,cat si bani.

Scopul nostru este de a oferi produse pentru copii atent selectionate si servicii excelente, creandu-se astfel experienta placuta si sigura a cumparaturilor online. Magazinul donatellaonline.ro promoveaza produsele de calitate, iar clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Inca de la prima accesare a magazinului clientii sunt ghidati prin magazin pas cu pas pentru a finaliza cumparaturile lor cat mai rapid si mai usor. Sunt posibile, de asemenea, si comenzi rapide sau logari din butonul de Facebook pentru cei grabiti, cat si suport telefonic si online in permanenta pentru a clarifica eventualele dileme ale cumparatorului.

Comenzile se pot efectua non-stop pe site, iar telefonic in fiecare zi de luni pana vineri de la 09:00 la 17:00.

Nu exista o suma minima de comanda, insa oferim avantajul transportului gratuit pentru cumparaturi de minimum 400 lei.

 

Acestea fiind spuse va invitam la cumparaturi!

 

 

 

Magazinul online www.donatellaonline.ro este operat de catre S.C. Donatella International S.R.L. din Bucuresti

CUI 22708726; J40//20989/2007

Adresa de corespondenta: Str. Sos Pantelimon nr 245, bl 51 sc B et 9 ap 135, Bucuresti, sector 2 (nu exista aici showroom)

telefon: 0726 759 907

email: office@donatellaonline.ro