Cum platesc

 

Cum Comand?

Pasul 1.
Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, marimea si numarul articolelor pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii.

Pasul 2. Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta.

Pasul 3. Completati datele de livrare în campurile respective.

Pasul 4. Aveti posibilitatea de a selecta in aceasta sectiune, modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult:

  • Plata online cu card bancar; 
  • Plata ramburs, respectiv numerar la livrare;   
  • Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul firmei.

Pasul 5 Pentru a achizitiona produsele dorite, apasati butonul FINALIZARE COMANDA


Cum platesc?

Pentru a putea alege varianta cea mai convenabila, Donatellaonline.ro va pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

   1. plata online cu card bancar
   2. plata ramburs
   3. plata prin OP

Plata online cu card
In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti fi directionat catre platforma partenerului nostru Mobilpay, unde veti completa datele solicitate pentru finalizarea procesului de plata. Dupa finalizarea platii, livrarea comenzii dvs. va fi efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

Plata ramburs
Alegand aceasta metoda de plata, comanda se va achita în numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid.

Plata prin OP

Optând pentru ordinul de plata, veti transfera în avans suma reprezentând valoarea produselor achizitionate, in baza facturii prforma, in contul Donatella International SRL: IBAN RO61BUCU1182235337472RON , la Banca Alpha Bank sucursala Iancului.
Plata prin OP trebuie facuta in maximum 6 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata in considerare.

Cost Livare

In tara, transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 400 RON a caror adresa de livrare se afla in aria de acoperire Prioripost. 

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 400 RON, transportul se plateste:20 lei.

Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea  ambalajului si a continutului.